Blueberry u zemlji cuda...

16 Dec, 2008

Prehlada

— Autor blueberry @ 21:02

Juce je sve bilo super. 

Jutros glavobolja, neispavanost, bol u grlu, nemam snage da ustanem iz kreveta. A dan prepun obaveza i MORAM da ustanem. Caj, vitamini, analgetici. I nije da pijem vitamine samo kad se razbolim. 

Sa izgledom zombija izadjem na ulicu, sretnem drugaricu i progovorim. Glas decacica kojem u pubertetu mutira glas. Ooooo je, taaako sexy. A sto boliiii. Da ne moram da vodim bitne razgovore ne bi bio problem. Ali ovako :-/

Pokusavam da ubrzam hodanje, ali ne ide. I hladno mi je. A u jakni sam koja je toliko ogromna i bela da je ni Jetiji ne bi nosili. Smrzavam se. Rukavice, sal, kapa, pola sata mi traje skidanje odece za spoljasne eskimske uslove.

Shvatam da imam temperaturu. Jos mi je samo to trebalo. Cekam trenutak odlaska kuci, da legnem u krevet, popijem caj i odmorim se. Minut traje vecnost. Sve mi je hladnije. Odlucujem da moju Jeti jaknu obucem i unutra. Bas me briga sto cu se smrznuti kad izadjem napolje. Svaki slobodan trenutak iskoristavam da se zalepim za radijator, toliko da bi slucajni prolaznici mogli zakljuciti da imam cudne seksualne sklonosti ka radijatorima. 

2, 3, kod kuce sam. Retard, kreten, debil, zaboravila sam namestiti da se ukljuci grejanje u kuci. Temperatura pogodna za razmnozavanje eskima. Uzimam svu cebad i jorgane, oblacim se u majicu, majicu 2, majicu 3 i dzemper, koji jedva zakopcavam a toliko je velik da bi se u normalnim okolnostima osim mene smestile i dve-tri podeblje osobe, navlacim hulahopke,  helanke i trenerke. Jedva sidjem stepenicama u dnevnu sobu, jer ne mogu da se krecem od toliko odece. Ususkam se i cekam da mi postane prijatno toplo. 

Nekim cudom je faza prijatne temperature izostala. Postalo je pretoplo. Pa opet prehladno.

Zakljucili ste. Muci me prehlada. 

Hocu leto i toplo vreme.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me